HOR ( DEUREN )

Bij warm weer zetten we onze deuren open zodat een frisse bries ons huis kan verkoelen. Vervelende insecten zijn daarbij niet welkom. Daarom kiezen veel mensen voor een hordeur.

Een hordeur die slecht functioneert biedt meer ergernis dan gemak. Met de revolutionaire plissé hordeur hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het horgaas rolt niet op maar vouwt op. De treklijst blijft in elke gewenste stand staan en klapt niet vanzelf terug. Een sluiting in de vorm van een magneet of klik is hierdoor overbodig. Daardoor is het ook mogelijk om 2 deuren tegen elkaar te laten sluiten als oplossing voor de dubbele tuindeur of schuifpui.

GAAS

Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren hetgeen met de bekende horgaaskwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Het geeft een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het gaas beter zichtbaar is. Het gaas is ook UV-bestendig en rotvrij.

CONSTRUCTIE

Door gebruik te maken van een kunststof ketting die als geleider dient is de hoogte van de ondergeleider slechts 3 mm hoog. Letterlijk drempelverlagend. De cassette kan simpel en snel uitgenomen worden om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter.

TREKLIJST

De onder- en bovenkettingen die als geleider dienen verdwijnen in gesloten stand in de treklijst. De stabilisatiekoorden die zich eveneens in de treklijst bevinden zorgen ervoor dat deze in elke positie blijft staan en altijd evenwijdig blijft

BEDIENING

De bediening is kinderlijk eenvoudig. De treklijst glijdt over de ondergeleider heen. Hij is ook weer eenvoudig terug te plaatsen als iemand per ongeluk tegen de deur aanloopt.